Реклама
Култура[тор]

National Geographic ги избра најдобрите фотографии од 2012 година

Реклама

Веб страната на познатиот медиумски бренд National Geographic и службено го објави победникот на нивниот традиционален годишен избор на најубави фотографии, а секоја од нив со еден збор кажано е феноменална…

Изборот се дели на три категории: луѓе, места и природа, а првото место го освои хрватскиот новинар од Сплит, Ненад Шаљиќ, со својата фотографија  “The Matterhorn: Night Clouds #2” (from The Matterhorn Series). Во нашиот распоред на фотографиите, таа е шеста одозгора на надолу.

Маркетинг

Во секој случај, разгледајте ги сите фотки (бидејќи навистина вредат) и гласајте за вашиот фаворит и на тој начин откријте дел од својот карактер и личност. Односно покажете дали сте повеќе склони кон антрополшките фотки или пак сте чист натуралист – и тоа, со претензии кон природата, животинскиот свет или пак сте урбана фаца !?

alt 

Маркетинг

{JFBCLike url=stipka.com.mk/kulturator/entertainment/230-art/8280-nat-geo-gi-izbra-naj-fotkite-za-2012?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt 

{JFBCLike url=stipka.com.mk/kulturator/entertainment/230-art/8280-nat-geo-gi-izbra-naj-fotkite-za-2012?slika=2 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt 

{JFBCLike url=stipka.com.mk/kulturator/entertainment/230-art/8280-nat-geo-gi-izbra-naj-fotkite-za-2012?slika=3 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt 

{JFBCLike url=stipka.com.mk/kulturator/entertainment/230-art/8280-nat-geo-gi-izbra-naj-fotkite-za-2012?slika=4 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt 

{JFBCLike url=stipka.com.mk/kulturator/entertainment/230-art/8280-nat-geo-gi-izbra-naj-fotkite-za-2012?slika=5 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt 

{JFBCLike url=stipka.com.mk/kulturator/entertainment/230-art/8280-nat-geo-gi-izbra-naj-fotkite-za-2012?slika=6 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt 

{JFBCLike url=stipka.com.mk/kulturator/entertainment/230-art/8280-nat-geo-gi-izbra-naj-fotkite-za-2012?slika=7 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt 

{JFBCLike url=stipka.com.mk/kulturator/entertainment/230-art/8280-nat-geo-gi-izbra-naj-fotkite-za-2012?slika=8 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt 

{JFBCLike url=stipka.com.mk/kulturator/entertainment/230-art/8280-nat-geo-gi-izbra-naj-fotkite-za-2012?slika=9 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt 

{JFBCLike url=stipka.com.mk/kulturator/entertainment/230-art/8280-nat-geo-gi-izbra-naj-fotkite-za-2012?slika=10 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt 

{JFBCLike url=stipka.com.mk/kulturator/entertainment/230-art/8280-nat-geo-gi-izbra-naj-fotkite-za-2012?slika=11 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt

{JFBCLike url=stipka.com.mk/kulturator/entertainment/230-art/8280-nat-geo-gi-izbra-naj-fotkite-za-2012?slika=12 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button