Реклама
Култура[тор]

Најубавите есенски љубовни филмови

Реклама

Есента пристигна во нашите краишта!

Маркетинг

Ова е дефинитивно најпознатата реченица по предметот македонски јазик за основиците… но ние нема да ве тераме да пишувате состав за есента, туку  ви даваме предлог од неколку есенски романтични филмчиња кои чекаат да ги погледнете во топла прегратка со вашиот  сакан/сакана и да уживате во свежите есенски ноќи!

1.When Harry Met Sally… (1989)  

Маркетинг

{youtube}V8DgDmUHVto{/youtube}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/kulturator/film/7167-najubavite-esenski-ljubovni-filmovi?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

2.Legends of the Fall (1994) 

{youtube}TR5E7Kuty3o{/youtube}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/kulturator/film/7167-najubavite-esenski-ljubovni-filmovi?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

3. Autumn in New York (2000) 

{youtube}HylbamEZW8g{/youtube}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/kulturator/film/7167-najubavite-esenski-ljubovni-filmovi?slika=3 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

4. Sweet November (2001) 

{youtube}Tm249Zbv42Y{/youtube}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/kulturator/film/7167-najubavite-esenski-ljubovni-filmovi?slika=4 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

5. Message in a Bottle (1999) 

{youtube}B6bUxEP4ZPU{/youtube}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/kulturator/film/7167-najubavite-esenski-ljubovni-filmovi?slika=5 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

6. If Only (2004) 

{youtube}XUHCGbP6d4A{/youtube}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/kulturator/film/7167-najubavite-esenski-ljubovni-filmovi?slika=6 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

7. Nights in Rodanthe (2008) 

{youtube}Dh6DHEj3BkE{/youtube}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/kulturator/film/7167-najubavite-esenski-ljubovni-filmovi?slika=7 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

8.Restless (2011) 

{youtube}h3f7hrolCtg{/youtube}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/kulturator/film/7167-najubavite-esenski-ljubovni-filmovi?slika=8 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

9. October Baby (2011) 

{youtube}G7oTLVevO5g{/youtube}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/kulturator/film/7167-najubavite-esenski-ljubovni-filmovi?slika=9 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

10. One Day (2011) 

{youtube}GU4qLmIXbOE{/youtube}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/kulturator/film/7167-najubavite-esenski-ljubovni-filmovi?slika=10 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button