Култура[тор]

Најлуда ноќ на балканот, Аца Лукас

На 31 декември 2011 од 21.00ч, Белградска арена ќе се претвори во Најголемиот Клуб на Балканот!!!

Аца Лукас and Folk House band ќе ја дочекаат Новата 2012 година со своите обожаватели во Белградска Арена, на кои ќе им приредат спектакуларен дочек. Специјални гости во  најлудата ноќ ќе бидат „вишеструката“ Прва труба Guče и труба мајсторот DEJAN PETROVIĆ со BIG BAND.

Сите оние кои планираат Новата година да ја дочекаат во престолнина, ќе имаат прилика да бидат дел од најлудата забава на Балканот, заедно со најдобрите песни и кафански хитови кои без дилема ја одбележија оваа деценија.

Видови на влезници:

–    Влезница за Ниво 200

Стандардна влезница за Ниво 200 им овозможува на сите посетители кои ќе се одлучат да ја дочекаат Новата година таму, доволен број шанкови со голем избор на храна и пиење на располагање, по промотивна цена. За сите оние кои ќе се одлучат за оваа врста влезници, ќе им бидат достапни седишта на трибините.

–    FAN PIT влезници

Fan Pit зоната се наоѓа во партерот, има посебен влез, одвоени шанкови, келнери, а посетителите кои сакаат да се најдат во оваа зона имаат на располагање сепаре, бар маси, или бар маси со столици во зависност од нивните желби и потреби……

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button