Реклама
Култура[тор]

Момент на задоволство

Реклама

„Сите ние ги имаме оние интересни моменти кога се чувствуваме како сиот свет, разигран, да ни виси на дланка и опкружени во некаква си блажена состојба, уживаме во него.“

Маркетинг

Овие лични моменти на креативен начин ги има доловено фотографкињата Ann He. Oд хронично смеење сабајлечката, до дување на некој заостанат балон од досада, овие фотографии ги покажуваат моментите во животот кога ништо не е важо освен да се ужива. Затоа, застанете за малку и вие, што и да правите, сега, во овој момент, и посветете ги овеи неколку секунди само за вас! Направете го тоа барем еднаш во денот. А ако не знаете како, тогаш слободно копирајте од овие девојки!

alt

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

altОтвори Тефтер, види нешто интересно!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button