Реклама

Омилена боја за во летна шема

Реклама

„Погледнете ги овие летни коктели што беа објавени во еден њујоркшки магазин.“

Маркетинг

Одберете ја онаа боја која што вам ви одговара најмногу и побарајте го истото задоволство во вашето кафуле… Доколку сметате дека ТИЕ (виртуози на вашите мали задоволства!) нема да успеат да ви го направат истиот коктел, или барем нешто слично, тогаш поранете малку и поразговарајте со шанкерот.. Мораат да се снајдат во таква ситуација. Во спротивно, вие ќе го смените кафулето, а можеби и градот во кој што живеете… :)

alt

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

За останати текстови, кликни тука!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button