Реклама
Коса

Фризури за матурските вечери

Реклама

Се ближат матурските вечери и девојките веќе се во големи подготовки за овој важен настан кога сите сакаат да изгледаат најубаво.

Веќе имате претстава каква гардероба ќе носите, каква ќе ви биде шминката, бојата на ноктите, кои чевли ќе ги носите, која чанта …

Маркетинг

Некои девојки одат интезивно во салони како би го дотерале нивниот тен, други пак ја пуштаат косата специјално за тој ден. Но, без разлика дали вашата коса е долга или кратка, руса, црна или црвена.. еве една галерија во која се наоѓаат најинтересните фризури кои можете да ги искористите за тој незаборавен ден.

Маркетинг

Дозволено ви е се, освен да изгледате обично! Единственото правило е – вашата фризура да одговара на облеката која што ќе ја носите. Доколку планирате да носите еднобојна комбинација, дискретна или затворена, тогаш обидете се вашата коса да биде во полн сјај и да го развесели целосно вашиот изглед.

Посетете го Авангард

Но, доколку се уште не знаете каква фризура треба да направите, тогаш посоветувајте се со професиналците од Академија и фризерско студио Авангард, кое се наоѓа веднаш спроти трговскиот центар Рамстор во центарот на Скопје. Тие постојано ги следат светските модни трендови, па скокнете до нивниот салон и дозволете да се погрижат за вашиот матурски изглед.

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9992-maturskite-veceri?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9992-maturskite-veceri?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9992-maturskite-veceri?slika=2 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9992-maturskite-veceri?slika=3 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9992-maturskite-veceri?slika=4 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9992-maturskite-veceri?slika=5 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9992-maturskite-veceri?slika=6 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9992-maturskite-veceri?slika=7 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9992-maturskite-veceri?slika=8 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9992-maturskite-veceri?slika=9 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9992-maturskite-veceri?slika=10 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9992-maturskite-veceri?slika=11 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9992-maturskite-veceri?slika=12 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9992-maturskite-veceri?slika=13 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Која од овие фризури ви се допаѓа најмногу?

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button