Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

МАЛИ човек жели преко црте

Огласи 3

„Некои кампањи за долна облека ги преминуваат сите граници на учтивоста.“

Но, тоа е само за да го привлечат вниманието на себе и да земаш што поголем дел од колачот наречен МУШТЕРИЈА!  

Па така, ја имаме кампањата на JBS Underwear во која што девојките се облечени како машки, потоа кампањата на Diesel инспирирана од MySpace. Од друга страна пак, Armani ги лансираше своите ултра познати модели David Beckham и Victoria Beckham, и тие преставувајќи ја својата „скриена голотија“ едноставно – ПРОДАВААТ.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button