Реклама
Култура[тор]

Македонецот Micky La Freak на новата компилација на Proton Radio

Реклама

Move Ya! е трака на Македонскиот Дј & Продуцент Micky La Freak издадена за 4Room Records издавачка куќа од Шведска која пред неколку дена дојде до ново ре-издавање каде се најде на новото издание PRODUCT PLACEMENT Compiled and Mixed by Royal Sapien на Proton Radio.

Маркетинг

Proton Radio претставува највисок стандард за емитување на некомерцијална денс музика каде има голема подршка од голем број светски Дј имиња како John Digweed,Mark Knight,Dinka,Solomun,M.A.N.D.Y,Hernan Cattaneo,Max Cooper,Sharam (Deep Dish),Umek,D-nox & Beckers и многу други,Со цврста посветеност да им обезбедат на слушателите највисок квалитет на програмирање, со акцент кон претставување на помалку познати таленти. Proton Radio обезбеди публика од илјадници слушатели дневно од сите страни на светот од 2001 па наваму.
http://www.protonradio.com
 
За да слушнете сетови и да дознаете повеќе за Dj Micky La Freak посетете ја веб страницата tp://mickylafreak.com и другите социјални мрежи.

Release on :
Beatport http://www.beatport.com/release/product-placement/966704
Itunes http://itunes.apple.com/us/album/product-placement/id561629982
Junodownload http://www.junodownload.com/products/product-placement/2040710-02

Маркетинг
Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button