Реклама
Култура[тор]

Магазинска уметност

Реклама

„Jeson Naylor е американски уметник илустратор кој себеси се нарекува креатор!“

Маркетинг

Неговите дела најчесто содржат колоритни илустрации и типографија, како и илустрации во врска со модата и трендовите. Тој меѓу другото работи и за Mac Cosmetics и за нивниот TrendZine. Погледнете само колку убаво изгледаат неговите „магазински“ дела кои се граничат со постмодернизмот и Поп културата.

alt

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button