Култура[тор]

„Крвта не е вода“ во Драмски театар

Автор: Сашо Кокаланов

Режија: Сашо Миленковски

Улоги:
Билјана Беличанец – Алексиќ
Игор Стојчевски
Ванчо Иван Петрушевски

КГ:
Горазд Цветковски
Сашко Коцев

Љубовна приказна меѓу луѓе и помалку луѓе“, вака режисерот Сашо Миленковски ја опиша претставата која ќе имате можност да ја гледате во понеделник, 16.01.

Време:
Пон, 16.01.2012 во 20.00ч.

(Следната претстава е закажана за 30.01.2012)

Локација:
Драмски театар

Цена:
250.00 ден.

Цената на организираните билети изнесува:

– 120 денари за претстава за деца
– 150 денари за ученици
– 190 денари за работни организации

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button