Кралско правило кое Меган Маркл и Кејт Мидлтон постојано го прекршуваат

Се чини дека во последно време ретко кое кралско случување може да помине без кршење на правилата.

ADVERTISEMENT

Најчесто се работи за смешни забрани за нас, но, правила си се правила. Едно правило кое го прекршуваат и Меган Маркл и Кејт Мидлтон, е носењето дијамантски накит во текот на денот.

ADVERTISEMENT

Имено, кралските правила наложуваат дека до 18 часот може да се носат бисери, различни метали (злато, сребро), сафири и сличен накит, а дури после 18 часот е дозволено носење суптилни дијаманти кои не смеат да бидат наметливи.

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
(Visited 1 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT

loading...

loading...