Реклама
Коса

Што се случува со косата на Сандра Булок?

Реклама

Прекрасната Сандра Булок неодамна се појави по петти пат на кориците на престижниот моден магазин „Вог“.

 

Маркетинг

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11763-kosata-na-sandra-bulok?slika=10 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

На фотографијата која ја направи фотографот Питер Линдберг Сандра блеска во прекрасниот фустан на Марк Џејкоб. Иако сите сме воодушевени од нејзиниот изглед и од одличната фотографија, истовремено сме и помалку збунети од нејзината фризура. Кратка разбушавена коса и локничка што виси на нејзиниот врат … хмммм што мислите вие?

Маркетинг

Да, ми се допаѓа нејзината фризура!

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11763-kosata-na-sandra-bulok?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Не, воопшто не ми се допаѓа!

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11763-kosata-na-sandra-bulok?slika=2 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

А еве ја Сандра во издание во кое сме највикнати да ја гледаме:

 

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11763-kosata-na-sandra-bulok?slika=3 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

 

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11763-kosata-na-sandra-bulok?slika=5 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11763-kosata-na-sandra-bulok?slika=6 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11763-kosata-na-sandra-bulok?slika=7 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Па, која од овие Сандри ви се допаѓа најмногу? :)

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button