Коса украсена со плетени врвки

Ако сакате да се играте со вашата коса оваа сезона, можеби би сакале да се упатите до најблиската продавница за конец или волница и доколку не знаете сами да плетете, побарате нкекој што знае тоа да го направи за вас.

Оваа година ваквите плетени украси во косата направени од врвки се потпоно ИН, па еве 4 различни начини на кои можете да ги носите:

#Можете да сплетете врвки во различна боја во вашите плетенки:

 

#Врзете неколку конци околу вашата глава, а потоа врзете ја косата во пунџа:

#Направете круна од врвки и вашите прамени

 

#Врзете ја косата високо со плетено шалче.

 

Модерен изглед и супер евтин – мора да го сакате овој тренд кога ги има овие два фактора, нели?! Кој од нив би сакале да го пробате? Одговорете со Like или закачете го вашето мислење во коментарите.

Facebook Comments
(Visited 253 times, 1 visits today)