Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Koмедија за download – “Zookeper”

Огласи 3

Кој, што и како?  Продуцент на филмов е Adam Sandler, главната улога ја има Kevin James (“King Of Queens”; “Chuck & Larry”), а се појавува и Sly (Stallone), a и Cher (за среќа само вокално).

Од ова би требало да ви е јасно дека можете да очекувате една хистерична идиоштина која ќе ви го намали IQ-то за десетина индексни поени на берзата на трудот, но во истовремено и добро ќе ве насмее и припреми за излегување преку викенд во кој само д’ткате глупости на сé што мрда и се размножува. Но, да кажеме два, три збораи за самото дејствие. Дали сте знаеле дека животните знаат да зборуваат течен англиски, само што некогаш одамна се заколнале на тишина. Но кога дебелиот и смотан чувар во зоолошката градина безнадежно ќе се заљуби, тогаш тоа е причина да се прекине овој милениумски завет на молчење. Бидејќи кој друг би му помогнал да ’зграби‘ добра риба ако не лавот, слонот, горилото, тапирот, волкот, нојот и плус резервната клупа. Ајде да го видиме видиме и ова лудило кое наводно многу и се допаднало на публиката од пробните проекции.

{youtube}ak-pN_ZwvG4{/youtube}

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button