Огласи
Огласи 2
Коса

Која фризура на Ријана ви се допаѓа најмногу?

Огласи 3

Откако се појави на светската музичка сцена Ријана стана позната трендсетерка, меѓу останатото, и поради нејзините екстравагантни фризури.

Речиси и не може да се види со иста фризура два пати, а девојките ширум светот редовно го копираат нејзиниот стил.

Денес на „тапет“ е бојата на нејзината коса. Кога прв пат се појави на сцената Ријана беше бринета, за потоа да ја смени бојата во темно црна, па повторно да се врати на светлата кафена боја. За кратко време се појави на сцената како русокоса и потоа БУМ! Ријана станала црвенокоса! И тогаш кога мислевме дека завршила боењето на косата Ријана повторно не изненади кога се појави како бринета. Моментално Ријана има црна коса.

Се прашуваме која боја ќе биде следна? А, вас драги читатели ве прашуваме како Ријана ви се допаѓа најмногу?

Погледнете ги сликите и стиснете Like на вашиот фаворит!

{simplepopup}

{/simplepopup}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/7030-koja-frizura-vi-se-dopagja-najmnogu?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/7030-koja-frizura-vi-se-dopagja-najmnogu?slika=2 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/7030-koja-frizura-vi-se-dopagja-najmnogu?slika=3 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/7030-koja-frizura-vi-se-dopagja-najmnogu?slika=4 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button