Култура[тор]

Караоке шоу во Paradiso

…со Ненад и DJ Нико. Најдобрите македонски и YU хитови!

Резервации на:

078/ 473-248 и 070/ 971-657


ВРЕМЕ:
11. 01.2012, и секоја среда до крајот на јан, 23.50ч.

ЛОКАЦИЈА:
Paradiso

ЦЕНА:
Слободен влез

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button