Огласи
Огласи 2
Модни совети

Како сами да направите војничка кошула

Огласи 3

Трендовите кои се инспирирани од војничките кроеви ги пленија срцата на милиони трендсетерки ширум светот.

Па, придружете се на армијата модни фанови кои го обожаваат војничките трендови и обидете се да направите униформа со помош на овој мал туторијал закачен на вашата омилена штипкичка. Се што треба да направите е да го следите упатството и да не заборавите да ја искористите имагинацијата за да додадете малку личен стил во целата работа.

A eве и што се ви е потребно за да го направите ова: една зелена коула, парче од вештачка кожа, неколку златни нитни и игла, конец и ножички.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button