Модни совети

Како да носите еден ист џемпер на 16 различни начини

Минатата година си купивте прекрасен џемпер но веќе ви здосади да го носите истиот?

Не се вознемирувајте, вашиот омилен џемпер можете уште да го искористите, и тоа во многу различни комбинации.

Погледнете како БЕЗ да интервенирате со ножички и игла можете обичниот џемпер да го направите фустан, корсет, здолниште, топ…

{youtube}AGdRQoNtQaQ{/youtube}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button