Реклама
Нега и здравје

Како до совршена линија?

Реклама

Сите знаеме дека има долна облека која може да го обликува телото и да ги прикрие малите недостатоци.

Маркетинг

Станува збор за оние парчиња кои нашите мајки ги викаа мидери, бабите корсети, но денес стегнатата долната облека која ја имаа оваа намена воопшто не непријатна за носење  како некогаш. Па дури и спротивно на тоа, таа е мошне удобна и секси!

Развојот на индустријата доведе до новини и во ваквата облека, па така таа денес се произведува од материјали кои го затегаат телото, но исто така и изгледаат прекрасно. Додека некогаш жените морале да ги сокриваат своите тајни и долната облека, денес тоа веќе не е проблем. Стомачето или спуштениот заднк се „регулираат“ со соодветна долна облека која затегнува и поткрева, а благодарение на границите кои ги поткреваат градите градите секоја девојка може да има раскошно деколте.

Маркетинг

Ова најдобро го знаат ѕвездите кои самоуверено чекорат по црвените ќилими и кои никаде не излегуваат без функционална и ефикасна долна облека. Па така, повеќе не е проблем да се носат фустани направени од најопасните материјали како што е на пример сатенот. Но секако, ваквата долна облека не е резервирана само за вечерните излегувања! Таа одлично ќе си ја заврши работата и под дневните фустани, фармерки, па и класични панталони. Долната облека што стега може да се носи секојдневно, и навистина е добродојдена за многу дами, па и оние со сосема мали недостатоци. Сите жени сакаат да изгледаат уште поубаво, без разлика колку се убави. Ова секако го знаат и најпознатите high-street брендови како Ејџ енд Ем и Манго кои во својата понуда ги вметнаа и овие навистина одлични парчиња. Погледнете!

H&M

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/zdravje/11830-kako-d-sovrsena-linija?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

H&M

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/zdravje/11830-kako-d-sovrsena-linija?slika=2 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

H&M

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/zdravje/11830-kako-d-sovrsena-linija?slika=3 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

H&M

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/zdravje/11830-kako-d-sovrsena-linija?slika=4 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

H&M

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/zdravje/11830-kako-d-sovrsena-linija?slika=5 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

H&M

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/zdravje/11830-kako-d-sovrsena-linija?slika=6 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

H&M

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/zdravje/11830-kako-d-sovrsena-linija?slika=7 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Mango

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/zdravje/11830-kako-d-sovrsena-linija?slika=8 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Mango

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/zdravje/11830-kako-d-sovrsena-linija?slika=9 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Mango

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/zdravje/11830-kako-d-sovrsena-linija?slika=10 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button