Kуќата на познатата пејачка во ТАГА – Тежок и тажен ден за целото семејство на Гоца Божиновска

Еве кој е таткото на Мирко Шијан.

ФОТО: Гоца Божиновска / Инстаграм

Поминале точно 22 години од смрт-та на сопругот на Гоца Божиновска, Зоран Шијан, некогашниот кикс -боксер, а во куќата на пејачката се уште непрежален.

Нивниот син Мирко денес објави фотографија од неговиот татко во знак на сеќавање, а кокку пати за неговиот татко најдобро сведочи фактот дека неговиот син го крсти по својот татко Зоран.

Од друга страна Божиновска баш дене на својот профил на Инстаграм ја објави песната „Gorko kajanje“, а текстот на песнаа посебно е тажен и зборува за трајното заминување на еден маж.

Гоца никогаш не престанала да жали по својот покоен сопруг, па и понатаму го споменува во своите интервјуа.

ФОТО: Гоца Божиновска / Инстаграм

Шијан е у-биен на 27 ноември 1999 година околу 1 час и 30 минути во својот мерцедес 600, среде Белград.

Во моментот кога Шијан го запрел возилото на семафор, од леавта страна му се појавил автомобил со напаѓачите кои го у-биле со неколку куршуми.

ФОТО: Гоца Божиновска / Инстаграм

Колку и да тагува по својот покоен сопруг пејачката има изјавено во медиумите дека е отворена за нова љубов.

– Никогаш не вели никогаш. Ако ми се случи љубов и моето срце затрепери, сè е можно. Сепак, за да се омажам на овие години, мажот мора да има милион квалитети. Како прво, никогаш не би била со некој помлад, затоа што ми треба сериозен човек. Дури и да не ја разбира мојата работа, јас би се откажала од пеењето.

 

 

ФОТО: Гоца Божиновска / Инстаграм

 

 

ФОТО: Гоца Божиновска / Инстаграм

 

ФОТО: Гоца Божиновска / Инстаграм

 

ФОТО: Гоца Божиновска / Инстаграм

 

ФОТО: Гоца Божиновска / Инстаграм

 

ФОТО: Гоца Божиновска / Инстаграм

 

ФОТО: Гоца Божиновска / Инстаграм

 

 

ФОТО: Гоца Божиновска / Инстаграм

 

ФОТО: Гоца Божиновска / Инстаграм

 

ФОТО: Гоца Божиновска / Инстаграм

(Visited 8.077 times, 1 visits today)