Култура[тор]

Judast Priest&Whitesnake во Белград

Артист: Judast Priest&Whitesnake
Дата:01.07.2011
Место: Белградска Арена

Карти:  1600 партер
2100 фан пит

Во Белград на 1- ви Јули се очекува голем Havy Metal спектакл. Доаѓаат едни од најголемите бендови во Hard Rock индустријата: Judast Priest&Whitesnake.  

Настанот е во организација на АВалон Продукција со Белградската Арена.

{youtube}ujnH4yNqL8E{/youtube}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button