Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Jazz & Wine

Огласи 3

09.01.2012, понеделник, 21.00ч.

Време  :

09.01.2012, понеделник, и Секој понеделник во 21:00

Локација :

ФОРЦА спортски центар

Цена  :

Слободен Влез

{youtube}9TpvTEb4BaQ{/youtube}

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button