Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Jamiroquai во Скопје

Огласи 3

„За концертот на годината, Jamiroquai во Скопје, цената на влезниците веќе од 1000 денари!“

Почитувани, веќе се познати деталите околу влезниците за концертот на Jamiroquai во Скопје, на 3-ти Јули на Арената “Филип II”!!! Иако по објавувањето на концертот се ширеа гласини дека цените ќе бидат астрономски, Авалон во договор со менаџментот на Jamiroquai цените ги прилагоди на условите во Македонија:

Партер – 1000 ден.
Fan-Pit – 1500 ден.
Трибини – 1200 ден.
Golden Seats – 1500 ден.
Ultra Vip – 2000 ден.

Влезниците ќе бидат во продажба во четврток ( 02.06.2011 ) од 10 часот наутро, преку системот на ККЗС во Македонија и регионот! Во оваа прилика ве информираме; Поради фактот што влезниците се убедливо најевтини во Европа, Meнаџментот на Jamiroquai ни наложи, за овој концерт, освен акредитираните медиуми (во ограничен број) да нема ниту една гратис влезница!

Ваша,
Авалон Продукција

{youtube}4JkIs37a2JE{/youtube}

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button