Презентерката на ТВ Телма изгледа бpyтaлно што и да облече – шармантната Елена е најубавата меѓу најубавите дами!

Нема некој што ќе остане рамнодушен на нејзиниот шарм

Фото: Инстаграм/ Елена Манојловски

Елена Манојловски својот неодолив шарм и убавина никогаш не го криела, па затоа и за кратко време стана една од најпознатите водителки во Македонија.

Од нејзините фотографии на социјалната мрежа Инстаграм можеме да заклучиме дека Елена е подготвена за нови предизвици во животот, но и дека нејзиното тeлo успеа да го доведе во беспрекорна форма. Таа за кратко време костимите за капење со кои не воодушевуваше во изминативе неколку месеци потполно ќе ги замени со прекрасни тоалети со кои во следниот период се почесто ќе ја гледаме како на Инстаграм, така и на малите екрани.

Фото: Инстаграм/ Елена Манојловски

Шармантната презентерка на временската прогноза „Метео“ на телевизија Телма што и да облече изгледа убаво и со стил. Впрочем Елена е таква и кога е дотерана за пред камерите, но и во приватниот живот, па воопшто не не’ чуди што стана и толку популарна за навистина кратко време.

Нејзините фотографии се мелем за очи, а фановите постојано пишуваат комплименти и ласкави коментари на сметка на нејзиниот изглед.

За неа велат дека гледаноста на Телма пораснала со нејзината појава на оваа телевизија, но и дека одлично се снаоѓа во улогата на препознатливо телевизиско лице во Македонија. Во продолжение погледнете уште некои од нејзините последни изданија на социјалните мрежи и кажете ни во коментарите што мислите за нејзиниот стил?

Фото: Инстаграм/ Елена Манојловски
Фото: Инстаграм/ Елена Манојловски
Фото: Инстаграм/ Елена Манојловски
Фото: Инстаграм/ Елена Манојловски
Фото: Инстаграм/ Елена Манојловски
Фото: Инстаграм/ Елена Манојловски
Фото: Инстаграм/ Елена Манојловски
Фото: Инстаграм/ Елена Манојловски
Фото: Инстаграм/ Елена Манојловски
Фото: Инстаграм/ Елена Манојловски
Фото: Инстаграм/ Елена Манојловски
Фото: Инстаграм/ Елена Манојловски
Фото: Инстаграм/ Елена Манојловски
(Visited 2.264 times, 1 visits today)