Реклама
Култура[тор]

Реклами за долна облека со издолжени екстремитети

Реклама

„Долна облека од Harvey Nichols од мрежата од ликра.“

Маркетинг

Во рекламите за долна облека обично гледаме „позаоблени“ модели, но рекламите на Харви Николс за долна облека со принтови на ликра се целосна спротивност на типичните реклами за долна облека со модели во стилот на Твиги и драматични ефекти постигнати со „фотошоп“.

Овие реклами на Харви Николс се вклопуваат во општите теми за рекламирање во отмени стоковни куќи, но сепак спаѓаат во групата на „чудни реклами“ со модели како кукли и очигледна употреба на фотошоп.

Маркетинг

Рекламите на Харви Николс за долна облека од мрежа од ликра со принтови ја промовираат употребата на мрежа од ликра во изработката на долна облека, која може да биде исклучително растеглива ткаенина.  Оттука, фотошоп техниките користени да се постигнат неверојатно долги екстремитети на моделите всушност ја имитираат растегливата природа на долната облека изработена од мрежа од ликра.

alt

alt

alt

alt

За останати текстови, кликни тука!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button