Реклама
Култура[тор]

Интермецо Џез Викенд во Прилеп

Реклама

Во периодот од 20-22 Септември 2012, град Прилеп организира тродневен џез викенд! Не припуштајте ја приликава да присуствувате на овој оригинален настан, особено затоа што напрограмата се учесници исклучиво од македонската џез сцена.

Маркетинг

Програмата е следнава:

20 Сеп 2012 (четврток)

Локација: ЦК Марко Цепенков – летна сцена

– Летечки пекинезери; Total Gum

21 Сеп 2012 (петок)

Локација: АРТ КАФЕ

– Дамир Имери Трио; Георги Шаревски квартет

22 Сеп 2012 (сабота)

Локација: Паркот околу Градскиот саат

– Marija Jazz Quartet; Тони Китановски Трио

Програмата во сите три вечери започнува во 21.00ч. Влезот е бесплатен.

alt

Поврзано

Back to top button