Реклама
Хороскоп

Индијанскиот хороскоп на животните

Реклама

Во индијанскиот хороскоп сите знакови се поврзани со животните, кои ги симболизираат човечките особини…

indihoro1

Маркетинг

А за да дознаете кое животно сте вие во индијанскиот хороскоп, разгледајте ги сите животни кои го симболизираат секој знак посебно, па откријте каде припаѓате вие. Индијанците се познати по својата блискост со природата и животинскиот свет како дел од неа, па од таму логично е да веруваме дека со поприлична точност ќе ја пронајдат секоја човечка карактеристика кај секое животно посебно.

Овен – Сокол

indihoro2

Маркетинг

Главна карактеристика на овој знак е динамичноста.

Бик – Дабар

indihoro3

Главното обележје на дабарот е доследноста.

Близнаци – Елен

indihoro4

Главното обележје му е силата.

Рак – Клукодрвец

indihoro5

Главното обележје му е чувствителноста.

Лав – Лосос

indihoro6

Главното обележје му е самоувереноста.

Девица – Мечка

indihoro7

Главното обележје му е практичноста.

Вага – Гавран

indihoro8

Главното обележје му е дипломатијата.

Скорпија – Змија

indihoro9

Главното обележје му е преживувањето.

Стрелец – Був

indihoro10

Главното обележје му е мудроста.

Јарец – Гуска

indihoro13

Главното обележје е упорноста.

Водолија – Видра

indihoro11

Главното обележје е динамичноста.

Риби – Волк

indihoro12

Главното обележје му е лојалноста.

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button