Реклама
Коса

14 креативни идеи за девојки со долга коса

Реклама

Доколку имате долга коса и сакате малку да го смените вашиот изглед, еве ви една галерија која би можела да ви се најде секогаш при рака кога ќе решите да го направите тоа.

Маркетинг

Станува збор за девојки со долги коси кои без да го променат бројот на сантиметри во должината на нивната коса, со една мала интервенција направиле сосем поинаков стил. Токму затоа и ви ја подготвивме оваа галерија во која што ќе можете да ги видите нивните 14 креативни и различни стилови. Па доколку на пр. вашата коса е светла и природно виткана, тогаш би било убаво за промена да ја испеглате и да и ставите една бела панделка. Исто така вие можете од нејзиниот заден дел да исплетете една голема плетенка, а од напред да ја пуштите да ви паѓа развеано, природно; или пак обратно, направете една мала плетенка со нејзиниот преден дел и префрлете ја кон задниот дел на главата и зад ушињата, а останатиот дел нека ви остане слободен, онаков каков што е…

Маркетинг

alt

Со панделка

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/5682-idei-za-dolga-kosa?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

Плетенка замотана околу главата

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/5682-idei-za-dolga-kosa?slika=2 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt

dreadlocks пунџа! :)

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/5682-idei-za-dolga-kosa?slika=3 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

Благо развеана

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/5682-idei-za-dolga-kosa?slika=4 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt

Шишка

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/5682-idei-za-dolga-kosa?slika=5 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

Префрлена на една страна од рамото

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/5682-idei-za-dolga-kosa?slika=6 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt

Плетенка, не многу стегната!

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/5682-idei-za-dolga-kosa?slika=7 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

Плетенка собрана на задниот дел од главата

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/5682-idei-za-dolga-kosa?slika=8 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt

Виткана, со дигната шишка

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/5682-idei-za-dolga-kosa?slika=9 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

Црна, развеана

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/5682-idei-za-dolga-kosa?slika=10 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt

Мала плетенка

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/5682-idei-za-dolga-kosa?slika=11 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

Сплетена и олабавена во горниот дел

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/5682-idei-za-dolga-kosa?slika=12 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt

По малку виткана

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/5682-idei-za-dolga-kosa?slika=13 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

    alt

Плетенка и кратка шишка

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/5682-idei-za-dolga-kosa?slika=14 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Погледнете и оставете траг (Like) со вашите прстиња
кај оние фризури кои што ви се допаѓаат најмногу.

Види ја нашата рубрика за Убавина + Здравје тука.  

Врати се на првата страна.

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button