Мажите родени во овие три хороскопски знаци МНОГУ ТЕШКО ги преболуваат своите поранешни девојки

Додека некои уште веднаш по раскинувањето успеваат да ја кренат главата и да погледнат во иднината, некои мажи тешко може да ја преболат својата поранешна девојка. Еве за кои хороскопски знаци станува збор.

Рак

За мажите родени во знакот Рак, раскинувањето е вистинска ноќна мора и тие тешко може да се ослободат од „сенката“ на својата бивша врска. Многу често кога влегуваат во врска, овие мажи сонуваат дека нивната љубов ќе трање вечно. Желни се за сигурност, па тешко им е да излезат од една врска.

Лав

Мажите родени во знакот Лав не го подаруваат лесно своето срце. Но, кога ќе се заљубат во некоја, за својата партнерка би направиле многу работи. Откако ќе ја прекинат врската, тие тешко прифаќаат дека повторно ќе можат да се вратат во живот. Од страв некој повторно да не ги повреди, тие многу внимателно влегуваат во нови почетоци.

Стрелец

Врската со слободен дух, каков што е мажот роден во знакот Стрелец, не е воопшто едноставна. Тој се заљубува брзо и често, но тешко се одлучува за вистинската и цврста врска. Првата љубов успеала да го врзе за себе и тоа никогаш нема да го заборави. Таа за него била едноставно совршена, иако ги имал и истите проблеми како и сега.

Facebook Comments
(Visited 1.154 times, 1 visits today)