Може да ве прашат нешто и по сто пати: Овие хороскопски знаци имаат најлоша меморија

Некои личности паметат многу детаљи, додека пак други забораваат и важни датуми. Некои се наоѓаат на средината, а овие два хороскопски знаци дефинитивно забораваат најмногу.

ФОТО: bebrainfit.com

Овен

Овните се многу активни и многу се дружат, па често забораваат што требале да направат во текот на денот. Тие си задаваат себси многу обврски и договори, па тоа им прави дополнителна збрка во мозокот.

Близнаци

Близнаците не ги сослушуваат добро другите луѓе, зашто премногу се фокусирани на себе, па тоа им создава проблеми со паметењето. Луѓето кои се родени во овој знак, се сметаат за неодговорни личности, па затоа е подобро да не барате некаква услуга од нив затоа што најверојатно ќе заборават.

Facebook Comments
(Visited 417 times, 1 visits today)