Хали Бери откри која вежба ѝ помага да ја одржува витката линија

Сите ќе признаеме дека Хали Бери изгледа навистина згодно. Но, за да се одржува таквото тело, потребно е многу напор и труд. Оваа актерка неодамна ни ја откри својата тајна, па сподели дека главната вежба ѝ се состои од вежбање бокс.

Според неа, боксот помага за мускулите низ целото тело, па затоа и не се откажува. Таа со овој спорт се занимава околу 10 години, од кои последните три е поактивна и се труди да ги подобри овие вештини.

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
(Visited 11 times, 1 visits today)