Коса

Што ќе кажете за оваа фризура на Хали Бери?

Еве како изгледаше оваа убавица на премиерата на „The Call“ во Чикаго пред некоја вечер.

Па, што ќе кажете за нејзината нова секси фризура? Дали ви се допаѓа или не? :))

Маркетинг

Поврзано

Back to top button