Нега и здравје

Како до совршена фигура со помош на стомачен танц

Според фитнес гуруата, а и според докторите, доволно е да танцувате трипати неделно по 20 минути и ќе се ослободите од вишикот килограми.

И секако дека тоа не е единствената придобивка која што ќе ја добиете со танцувањето. Така ја подобрувате циркулацијата, ги зајакнувате мускулите и ќе влијаете позитивно на вешто расположение. Погледнете!

{youtube}XPB79XqBGh4{/youtube}

Па, што мислите, зарем ова не е еден од најинтересните начини за губење на вишокот килограми?

Маркетинг

Поврзано

Back to top button