Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Green Fest 3, Сабота 09. март во Штип

Огласи 3

GREENFEST- најкултниот настан во регионот под Исарот. Ново време ( 9ти март); старо место, на кое ќе се случи вистински BOOM- Дом на млади.

Нов перформанс, но во стара, докажана организација. Атмосфера што ќе ни даде “крилја”, а ќе биде предизвикана од неповторливите, динамични и специфични вибрации на познатиот Dj Saso Recyd. Претходно загревање со штипските Dji Borce Panov и Dj NENNAT.

{youtube}c_QrkMlKYdQ{/youtube}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button