Култура[тор]

Green Beach Feastival – Охрид

„Од 27-ми јуни стартуваше продажбата на билетите за Green Beach Feastival кој треба да се одржи на 29 јули на плажата Парк во Охрид.“

Ова е втор фестивал во организација на Octopussy Entertainment и Password Production, по првото издание на овој фестивал кој беше минатата година и кој што го посетија преку 10.000 луѓе.
Оваа година гостите ќе ги забавуваат Carl Cox и John Digweed, па знаејќи ги добро овие имиња, можеме уште сега да речеме дека забавата ќе биде повеќе од добра.

Билетите можат да се набават преку mktickets.mk или во сите познати продажни места за билети во Македонија. 

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button