Коса

Фризурите на Викторија Бекам низ годините

Погледнете ги фризурите на модната дива и креаторка Викторија Бекам низ годините.

Од нејзиното раѓање, во далечната 1974 година кога ѕвездата беше родена, па се до некои фотографии од детството кои секогаш кога ќе ги видите, ви причинуваат блага насмевка на лицето.

Многу пати досега имам кажано дека сите имаме фотографија од која што ни доаѓа да вреснеме. Па ова е мојата“, – вели Викторија за една од нејзините фотографии. Но, да почнеме по ред:

 

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8058-frizurite-na-viktorija-bekam?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Раѓање и првите знаци дека станува збор за ѕвезда…

 

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8058-frizurite-na-viktorija-bekam?slika=2 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Сликата од лево и е „омилената“! :))

 

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8058-frizurite-na-viktorija-bekam?slika=3 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

На овие баш и не е во одлична форма, но можеме да и погледнеме низ прсти, бидејќи сепак се работи за девојка која што крај себе го има еден од најголемите фраери на денешницата.

 

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8058-frizurite-na-viktorija-bekam?slika=4 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Тука веќе можеме да речеме дека е кул.

 

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8058-frizurite-na-viktorija-bekam?slika=5 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Нешто како Боб Викторија, нели?!

 

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8058-frizurite-na-viktorija-bekam?slika=6 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Забележавте дека користи иста нијанса на кармин?!

 

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8058-frizurite-na-viktorija-bekam?slika=7 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Тука веќе од далеку се гледа дека во нејзиниот живот има некоја интересна промена. Можеби станува збор за некоја нова љубовна приказна?! :))

Маркетинг

Поврзано

Back to top button