Коса

Топ 20 фризури за на свадба во 2012

Без разлика дали станува збор за вашата свадба или пак, ја имате честа да бидете гостинка на нечија свадба, овие свадбени фризури се како создадени за вас.

Ги има во сите стилови, од оние класичните, па се до оние, малку поавангардните, кои ни доаѓаат директно од последните случувања во светот на модата. Погледнете и одберете го она што ви се допаѓа најмногу, а кога ќе ви потреба истата фризура, вратете се на нашиот портал и побарајте некој од најдобри фризери кои можете да ги најдете само тука..

« PREV  NEXT »

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/7225-frizuri-svadba-2012?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

« PREV  NEXT »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Следна страница
Маркетинг

Поврзано

Back to top button