Реклама
Коса

Фризури со кои треба да барате работа

Реклама

Верувајте, не е сосема НЕважно со каква фризура ќе појдете на разговор за работа.

Маркетинг

Вашата фризура може позитивно или негативно да влијае кога ќе појдете на разговор за работа, па така не заборавајте да го искористите тоа.

Можеби сте навикнати на вашата секојдневна фризура, но она што ви стои одлично за по дома, на училиште и факултет, може да изгледа несоодветно за одредено работно место. Кога сте на работа, вие не само што се претставувате себеси, туку и претпријатието за кое што работите, па затоа треба да го прилагодите вашиот изглед кога одите на интервју. Еве како можете да го направите тоа:

Ако ја имате оваа фризура

Маркетинг

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11675-frizuri-so-koi-treba-da-barate-rabota?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Тогаш вие треба да го направите ова

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11675-frizuri-so-koi-treba-da-barate-rabota?slika=2 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Ако ја имате оваа фризура

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11675-frizuri-so-koi-treba-da-barate-rabota?slika=3 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Тогаш вие треба да го направите ова

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11675-frizuri-so-koi-treba-da-barate-rabota?slika=4 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Ако ја имате оваа фризура

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11675-frizuri-so-koi-treba-da-barate-rabota?slika=5 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Тогаш вие треба да го направите ова

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11675-frizuri-so-koi-treba-da-barate-rabota?slika=6 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Ако ја имате оваа фризура

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11675-frizuri-so-koi-treba-da-barate-rabota?slika=7 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Тогаш вие треба да го направите ова

Ако ја имате оваа фризура

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11675-frizuri-so-koi-treba-da-barate-rabota?slika=8 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Тогаш вие треба да го направите ова

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11675-frizuri-so-koi-treba-da-barate-rabota?slika=9 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Ако ја имате оваа фризура

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11675-frizuri-so-koi-treba-da-barate-rabota?slika=10 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Тогаш вие треба да го направите ова

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/11675-frizuri-so-koi-treba-da-barate-rabota?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Па, девојки, дали се договоривме?

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button