Реклама
Коса

По две фризури од девојките за кои најмногу читаме…

Реклама

Па, што мислите, како е подобро?
Кратка или долгоа фризура? Русокоса или бринета?

Веќе пишувавме дека Софија Вергара се врати меѓу росокосите! Некои други направија „pixie“ фризура, додека други пак, од русокоси и црвенокоси девојки станаа бринети…

Маркетинг

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9523-frizuri-devojkite?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Маркетинг

Каролина Гочева – Од локни, до влажни прамени

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9523-frizuri-devojkite?slika=2 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Војвотката Кетрин – со витканици и без нив…

Погледнете ги најинтересните холивудски, но и балкански „промени“, кога се во прашање нашите познати девојки и нивните фризури. Гласајте за оние девојки за кои сметате дека секогаш знаат да ја одберат вистинската фризура…

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9523-frizuri-devojkite?slika=3 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Катарина Ивановска – од разбушавена, до исправена…

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9523-frizuri-devojkite?slika=4 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Султанката Хурем – од црвена, до црна боја и обратно…

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9523-frizuri-devojkite?slika=5 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Ријана – од црвена, до русокоса…

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9523-frizuri-devojkite?slika=6 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Бен Афлек – со брада и без… :)

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9523-frizuri-devojkite?slika=7 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Северина – од виткана, до права …

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9523-frizuri-devojkite?slika=8 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Лоба – од русокоса и права, до пурпурна боб фризура…

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9523-frizuri-devojkite?slika=9 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Кети Пери: од пурпурна, до кратка и црна фризура…

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9523-frizuri-devojkite?slika=10 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Џесика Бел – прво сецнати, па потоа префрлени странично…

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9523-frizuri-devojkite?slika=11 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Камерон Дијаз – кратка, па долга…

{JFBCLike url=http://www.stipka.com.mk/moderna/beauty/9523-frizuri-devojkite?slika=12 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Бритни Спирс – русокоса, па бринета…

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button