Коса

Топ фризури за забави во 2013

Девојки, можеби малку сте уморни од забавувањето и лудувањето за Нова година, но забавата продолжува, а ние мора навреме да размислиме што ќе облечеме и како ќе изгледаме и подготвено да пристапиме.

Девојки, можеби малку сте уморни од забавувањето и лудувањето за Нова година, но забавата продолжува, а ние мора навреме да размислиме што ќе облечеме и како ќе изгледаме и подготвено да пристапиме.

Па, каква фризура носевте за Нова година? А каква фризура планирате да носите на наредната забава што ќе ја посетите? Дали ќе ставите црвен кармин или пак сега ќе смислите нешто друго?

Еве една преубава галерија со различни стилови на фризури за новата 2013 година која може да ви послужи како одлична инспирација при подготвувањето за вашата следна забава. Само да напоменеме дека главните трендови се однесуваат на пуштена долга коса, а дали ќе ја носите исправена, навиткана, разбушавена … зависи од вас!

Кликни Like и запознај се со сите трендови за 2013:
{JFBCLike url=http://facebook.com/stipka layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8236-friziri-za-zabavi?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8236-friziri-za-zabavi?slika=2 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8236-friziri-za-zabavi?slika=3 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8236-friziri-za-zabavi?slika=4 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8236-friziri-za-zabavi?slika=5 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8236-friziri-za-zabavi?slika=6 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8236-friziri-za-zabavi?slika=7 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8236-friziri-za-zabavi?slika=8 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8236-friziri-za-zabavi?slika=9 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8236-friziri-za-zabavi?slika=10 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8236-friziri-za-zabavi?slika=11 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8236-friziri-za-zabavi?slika=12 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8236-friziri-za-zabavi?slika=13 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8236-friziri-za-zabavi?slika=14 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8236-friziri-za-zabavi?slika=15 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/moderna/beauty/8236-friziri-za-zabavi?slika=16 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Провери што има друго во Модерна

Маркетинг

Поврзано

Back to top button