Култура[тор]

Фотографии на софистициран град

„Едиторијалот наречен ‘Scene on the Streets’ на Alasdair McLellan, истражува различни сцени, подесувањата и субкултури на улиците на Њујорк, од Madison Avenue до Washington Square Park.“

Моделите Lindsay Wixon и Daphne Groeneveld одлично одржуваат хемија во текот на снимањето, кое практично гарантира дека овие истакнати ѕвезди треба да продолжат да работат заедно.

Со изглед кој е прецизен износ на свежина и необично, овие две дами се перфектни субјекти за уметничко остварување како ова, кое претставува одлично вклопување на динамичност и софистицираност, во кое секоја фотографија е поинтересна од претходната. Од повисоките класи на Manhattan, до бунтовни ученички од периферијата, Wizon и Groenenveld претставуваат динамично дуо чија подвижност и талент блеска преку леќите на McLellan.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button