Култура[тор]

Фотографии од пар рокери

Едиторијалот Tati Cotliar Twin #5 го прикжажува 20-годишниот аргентински фантастичен модел Jason Kibbler со младата руска манекенка во фантастично светло…

Едиторијалов освен Jason Kibbler, ја вјлучува 19-годишната Yuri Pleskun, двајцата играјќи боеми рокери кои како пар се забавуваат низ Brooklyn, водејќи безгрижен живот, реминисцент на познатите богати двојки како Sid Vicious и Nancy Spungen, или Kurt Cobain и Courtney Love.

После промоцијата на овој едиториал, Tati Cotliar се префрлија на познати профитабилни кампањи за елитни дизајнери како Vivienne Westwood, Prada, Lanvin for H&M, и Chanel.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button