Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Фотки на прекрасен меланхолик

Огласи 3

„ Прекрасна фотографска колекција на Carter Smith, во која Nadia Vodianova се покажува во збунето ниво на свест, е исполнета со тонови на нежност, кршливост и конфузност… “

Фото хроникава носи исглед и чувство на патување, но наместо донесувањето на испробаните и вистински грижи без авантура кои би биле очигледни архетип да се искористат, Carter ја вади мелахолијата од Nadia, пријажана во рефлективнава серија мистериозно ефективни фотографии.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button