Култура[тор]

Филмска препорака: Луди, глупави и вљубени

Кој, што и како? Комедија со стандардниот ’Канцелариец‘ – Steve Carell, а покрај него ги има и Ryan Gosling, Julianne Moore, Kevin Bacon i Marisa Tomei.

Steve изиграва доброситуиран семеен тип кому ќе му се сруши целата идила кога Julianne Moore ќе посака да се разведе од него. Но веднаш потоа го запознава Ryan Gosling, професионален мачор кој ќе го подучи како да ја ’собере‘ било која жена на која ќе му се дигне…моралот. Но Ryan (“Murder by Numbers”, “Fracture”) и самиот ќе налета на тврд орев во ликот на Emma Stone и така ќе го одигра својот прв комичен карактер. Ако ви се допаднале претходните филмови на сценаристот Dan Fogelman, како “Cars”или “Bolt”, тогаш и сега ќе имате причина да го набавите филмов. 

{youtube}eK68Y3oMEk8{/youtube}

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button