Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Exit фестивал – програма

Огласи 3

„Најдобрата фестивалска атмосфера, најголемите имиња на светската и регионална сцена, најжешки концерти и најдолги забави, магичната Петроварадинска тврдина во топлите јулски ноќи и мелтинг пот на публиката од целиот свет…“

… се она што ги привлекува луѓето на Егзит и повторно ги враќа. Одсега е достапно за секоја екипа.

Exit 2011 (види ја виртуелната тура на Петроградскатата тврдина и Exit!). ќе се одржи од 7ми до 10ти јули, а таму ве очекуваат Arcade Fire, Portishead, Jamiroquai, Pulp, Grinderman, Underworld, Magnetic Man, M.I.A., Deadmau5, Beirut, Hadouken!, Bad Religion, House Of Pain, Digitalism, Fedde Le Grand, James Zabiela, Gramophonedzie, Petrol, Partibrejkers и многу други.

 

alt

Маркетинг

Поврзано

Back to top button