Какви автомобили сакаат Раковите, Скорпиите и Рибите

Овие хороскопски знаци најдобро се однесуваат зад воланот!

ФОТО: cheapcarinsurance.net

Рак

Раковите најчесто одбираат семејни автомобили. Тоа им одговара затоа што тие секако планираат да имаат семејство, а ако веќе немаат, тогаш сакаат комфорт кој го пружат токму овие модели на автомобили. Тие возат совесно, а важно им е да имаат голем багажник. Бојата не им игра голема улога.

Скорпија

Скорпиите секогаш избираат стабилни автомобили, со добри карактеристики, а ако купуваат поволен, тогаш детално го проверуваат секој дел, додека не се уверат дека се’ е во ред. Темно црвен или црн автомобил им е омилен на Скорпиите.

Риби

Рибите се грижливи и сакаат удобни возила. Тие уживаат во возењето, но речиси секогаш возат бавно и прописно. Сакаат модели кои имаат темни стакла и добро озвучување. Рибите ќе изберат зелен или темно син модел, но бојата не им е толку важна, колку што им е важно автомобилот да им го пружи потребниот комфорт.

Facebook Comments
(Visited 246 times, 1 visits today)