Реклама
Модни совети

Како оваа есен да носите преубави и тренди џемпери

Реклама

Драги мои, овие денови навистина беше студено, нели?

Маркетинг

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=23 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Сега веќе сме во периодот од годината кога студените температури чекорат и „низ нашето маало“, па доколку сакаме да ни биде пријатно, ќе треба да облечеме нешто потопло и подебело. А има ли нешто подобро и поубаво од топлите џемпери?

Погледнете ги овие слики во кои се наоѓаат 20 преубави, прекрасни и тренди џемпери кои едноставно се „must-have“ за во наредниот период.

Маркетинг

Како да ги носиме?

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=6 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Некоие џемпери се долги, други кратки, некои ја пратат линијата на женското тело, други пак се широки.. но заедничко нешто за сите нив е тоа што тие можат многу лесно да се комбинираат.

Џемперите одат буквално со се: од фармерки и панталони, па се до тесни или широки здолништа, фустани и хеланки. Единственото нешто на што треба да се внимава е бојата!

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=22 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=10 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Па така, доколку сакате да носите бел џемпер украсен со принт, комбинирајте го со кусо црно здолниште и кафени чизми. За малку полежарна варијанта, истиот можетете да го носите со кожни панталони и патики.

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=24 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Од друга страна пак, доколку сакате да носите џемпер во силна боја, обидете се да го комбинирате со фармерки и модни додатоци, односно чанта и чевли кои исто така ќе бидат во некоја силна боја која ќе одговара на џемперот.

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=2 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Едноставно, можностите да ги носите овие преубави џемпери се безброј, па затоа ве советуваме најпрво да ги погледнете приложените комбинации и потоа да размислете што е она што би сакале да го носите!

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=3 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=4 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=5 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=7 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=8 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=9 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=12 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=13 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=14 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=15 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=18 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=19 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=20 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/shopping/soveti/12094-esenski-dzemperi?slika=21 layout=button_count show_faces=true width=50 action=like font=verdana colorscheme=light}

Па кој од овие џемпери е вашиот „must-have“? Мене, искрено, најмногу ми се допаѓа оној со мустачињата! :)

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button