Култура[тор]

Еротска сцена со Emily Browning

„Треба да им се заблагодариме на сите оние што уживаат да гледаат филмови, па ја туркаат филмската индустрија во нагорна линија, а со тоа и овие секси ѕвезди да се соблекуваат пред камерите.“

(Ова секако не се однесува на оние што симнуваат филмови преку торенти, т.е. до нас, Балканците!)

Прекрасната актерка Emily Browning има „тешка“ еротска улога во нејзиниот нов филм Sleeping Beauty, каде таа се соблекува во долна облека и позира пред дузина дедиња. Што точно се случува во филмот немам појма (сеуште не сум го гледал!), но судејќи според сликите, таа е „лесна девојка“ која што ќе треба да ги задоволи овие белокоси момчиња! Доволен поттик да се изгледа филмот, нели?

alt

alt

alt

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button