Реклама
Култура[тор]

Eric Elms со нов париски рецепт!

Реклама

„Погледнете ги овие дела на познатиот њујоркшки уметник Eric Elms наречени Н е м а   и з л е з“.

Маркетинг

Тие во моментот се сместени во галеријата Lazarew во Париз и таму ќе останат се ди 4 Јуни 2011 година. Па доколку патувате таму, еве ви ја и адресата:

Galerie Lazarew. 14 Rue du Perche
75003 Paris. France

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Photography: Karl Hab for Hypebeast

altЗа останати текстови, кликни тука!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button