Огласи
Огласи 2
Култура[тор]

Ви се допаѓа ли новиот спот на Елена Ристеска?

Огласи 3

Вчера Елена го промовираше нејзиниот нов спот „Опасно време“ со што го најави враќањето на музичката сцена.

Песната е снимена во студиото Димитрови. Автор на музиката, аранжманот и продуцент е јавува Дарко Димитров, додека текстот е заедничко дело на Елена и Мирко Попов од ПМГ колектив (?!). Во спотот покрај Елена играат и професионалните актери Славиша Кајевски и Нино Леви, а видеото е снимано на повеќе локации низ Скопје и Охрид. На почетокот од спотот стои најава дека не се препорачува за деца под 16 години (?!).

{youtube}HFZu5F5U9mY{/youtube}

Што мислите за спотот? Ви се допаѓа ли?

{simplepopup}

{/simplepopup}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button